Julmeny (3 rätters)
Från den 16 december till den 20 december samt under lunchen på helgerna under vecka 48-51 serverar vi en trerätters tallriksservering med:
S.O.S
tre sorters hemgjorda sillar, ost, smör, bröd, ägg
Egenrökt & nattbakad fläsksida
med senapsslungad brysselkål, rödkål, potatisrösti & kryddig julsky
Ris á la mande
med körsbär & mandel
eller vegetariskt alternativ
Rödbetscarpaccio
med saltrostade pistagenötter, chevrékräm & ruccola
Rökt grillost & potatisrösti
med senapsslungad brysselkål, rödkål, potatisrösti & tranbärssky
Ris á la mande
med körsbär & mandel
Förboka gärna din plats genom att boka online, eller per telefon eller e-post.
Info:
Pris: 355 kr/person
Tider: 12.00-14.30 (du kan beställa fram till 14.30, restaurangen stänger kl. 16.00)