
Påskbuffé
Vi serverar påskbuffé från skärtorsdagen till annandag påsk med start klockan 12.00. En rejäl buffé med något för de allra flesta, bland annat sill, ägg & potatis, varmrökt lax, paj, sallader, snittar och hembakat bröd. På dessertbordet ställer vi fram 7 sorters kakor och kaffe. Allt är givetvis rökt, bakat, rört, vispat – ja tillagat på alla möjliga vis som brukligt här hos oss.
Skärtorsdag – inga sittningar, bokningsbart mellan kl. 11.30 och 14.00 drop in mellan 11.30-14.30. Buffén dukas undan och köket stänger kl. 15.30
Långfredag – sittningar kl. 12.00-14.00, 14.30-16.30, 17.00-19.00. Övriga tider, drop in i mån av plats. Buffén dukas undan och köket stänger kl. 18.30.
Påskafton – sittningar kl. 12.00-14.00, 14.30-16.30, 17.00-19.00. Övriga tider, drop in i mån av plats. Buffén dukas undan och köket stänger kl. 18.30.
Påskdagen – sittningar kl. 12.00-14.00, 14.30-16.30, 17.00-19.00. Övriga tider, drop in i mån av plats. Buffén dukas undan och köket stänger kl. 18.30.
Annandag påsk – inga sittningar, bokningsbart mellan kl. 12.00 och 14.00 drop in mellan 12.00-14.30. Buffén dukas undan och köket stänger kl. 15.30
Du kan med fördel boka bord online under fliken restaurang, eller genom att ringa eller maila till oss.
Info:
Pris: 395 kr/person
Pris för barn: 20 kr/år fyllda
Observera att vi under påsken utöver buffén enbart erbjuder vår bistromeny. Vi serverar alltså inte á la carte under påsken.
Tidsschema
Skärtorsdag
- 14.00 - 14.30
- Påskbuffé
- 15.30
- Köket stänger och buffén dukas undan
Långfredag
- 12.00 - 14.00
- Första sittningen
- 14.15 - 16.15
- Andra sittningen
- 16.30 - 18.30
- Sista sittningen
Påskafton
- 12.00 - 14.00
- Första sittningen
- 14.15 - 16.15
- Andra sittningen
- 16.30 - 18.30
- Sista sittningen
Påskdagen
- 12.00 - 14.00
- Första sittningen
- 14.15 - 16.15
- Andra sittningen
- 16.30 - 18.30
- Sista sittningen
Annandag påsk
- 12.00 - 14.30
- Påskbuffé
- 15.30
- Köket stänger och buffén dukas undan