
Sparrishyllning – Pianomusik
Sparris, sparris, sparris. Detta gröna guld. För att hedra denna fantastiska grönsak bygger vi en meny helt och hållet på sparris i både amuse-bouche, förrätt, huvudrätt och dessert. Under dessa kvällar klär vi om till fine-dining med linnedukar och kronljus, fem rätters servering med råvaror av högsta kvalitet och stämningsfull bakgrundsmusik från husets flygel.
Kvällens 5-rätters meny
Amuse-bouche
Tartar på råräka, gräslök, grön sparris, citron
Bröd
Kavring med aprikos & russin, sparrissmör
Förrätt
Vit sparris, XO-sås, citrongräs, havskräfta
Mellanrätt
Salt struva, ostkräm, chili, grön sparris
Varmrätt
Piggvar, smörsås, arënkha-rom, grön sparris, ramslök
Granité
Rabarber & granskott
Dessert
Vit chokladganache, honung, päron, mandelkaka
625 kr/person
Vårt utvalda vinpaket kan med fördel bokas till denna meny.
Info:
Boka bord kl. 17.30, 18.00 eller 18.30
Pris: 625 kr/person exkl. dryck
Maten betalas på förhand, dryck betalas på plats – se villkor vid bokning (ring oss gärna om du har frågor eller problem vid din bokning)
På grund av tekniska problem med vårt bokningssystem kommer betalning för kvällens meny istället ske på plats efter middagen.
Vi har inte möjlighet att servera någon annan meny än det som är angivet ovan. Vi kan inte heller anpassa menyn för allergier eller specialkost.