Nyheter i ostdisken

Ost i massor, är inte det fantastiskt? Under vecka 18 kommer en hel laddning med både välbeprövade sorter och en hel del nyheter. Vi har under våren börjat arbeta med en ny ostleverantör för att kunna tillgodose fler önskemål och även i många fall kunna sänka priser på flera ostsorter. På hyllorna ute i butiken hittar du givetvis en uppsjö med goda knäcke, marmelader och god dryck som passar utmärkt till våra ostar. Missa inte de fantastiska italienska Noceralla-oliverna eller de knapriga Valenciamandlarna till din ostbricka!

Även i chark-väg kommer det ett antal nyheter – ölkorv, tapaskorv, salamis och lufttorkad karré är några exempel. Vi hjälper givetvis till att skiva de produkter som du önskar få skivat. Berätta bara för personalen vad du önskar få skivat och ungefär tjocklek så löser vi det på studs.

Några av nyheterna

Brie Châteaux de France – en klassisk brie men av högre kvalitet än sorten vi haft hittills. En riktig stöttepelare på ostbrickan!

Brie de Meaux – från André Collet. En fylligare brie som tillverkas på opastöriserad mjölk, som det ska vara när det är på riktigt!

Altesse – en av de vanligaste rödkittostarna på marknaden, och vi förstår varför. Mjuk och med medelkraftig smak.

Delice de Bourgogne – ljuvlig triple crème-ost från Bourgogne! Fantastiskt krämig, gräddig, len och ganska mild vitmögelost som har fått lite extra grädde tillsatt i ostmassan

Whiskeypinne – här har vi Heberleins klassiska ölkorv i annan tappning! Istället för heta kryddor och vitlök, så har denna läckra pinne smaksatts med whisky

Dessutom kommer det ett par olika chèvre-sorter, hårdost på getmjölk, hårdost på fårmjölk och lite blandade öl- och tapaskorvar.

Dela inlägget:

Liknande inlägg

Dags att grilla?

Valborg står för dörren och vad passar väl bättre än att dra igång grillen? Vi laddar upp fiskdiskarna med goda

Läs mer

Påsk

Nu laddar vi upp för fullt inför påsken och diskarna är fyllda till bredden med allt för ditt påskbord och

Läs mer