Butik

I butiken hittar du smått & gott. Rökt lax, makrill, sill och räkor. Sillinläggningar, såser och gott om tillbehör. Det finns också ett gäng delikatesser som ost, chark, kex, marmelader, senap och mycket mer. 

Alla varor kan packas i fina presentförpackningar som du kan ge bort till vänner, familj, kollegor eller personal.

Tillsammans med ca 75 leverantörer kan vi erbjuda ett rejält sortiment med delikatesser – både från hav och land. Butiken fick under 2021 en rejäl tillbyggnad och rymmer numera flera hundra olika artiklar på våra hyllor och i våra kylar och frysar

Beställ från vår butik

Klicka på knappen nedan för att lägga din beställning. Produkterna som listas är ett urval ut vårt sortiment och du hittar mer i vår butik. Vi uppdaterar listan med nya produkter allt eftersom. 

Tänk på att läsa vilken beställningsenhet som gäller för varje produkt. Summan som anges i slutet av ordern är ett beräknat värde och kommer vid beställning av viktvaror att ändras vi paketering och invägning.

Frågor & Svar

Från 2022-03-23

Lax

Smaker

Dubbelfilé:
Naturell – 345 kr/kg (355 kr/kg för mittbit)
Dill – 355 kr/kg (365 kr/kg för mittbit)
Limepeppar – 355 kr/kg (365 kr/kg för mittbit)
Vitlökspeppar – 355 kr/kg (365 kr/kg för mittbit)

Enkelfilé:
Sweet chili – 355 kr/kg (365 kr/kg för mittbit)

Enkelfilé är precis som det låter en enkel filé som röks med skinnsidan neråt och köttet uppåt. Resultatet blir en produkt som oftast är något fastare i köttet och smakar lite mer rök än en dubbelfilé.

Dubbelfilé är två filéer som man lägger ihop med skinnsidan utåt på båda sidor. Detta skyddar köttet mer under rökningen och resultatet blir en lite saftigare lax och oftast med lite mildare röksmak.

Laxen vi använder till varmrökning odlas på Färöarna från certifierade odlingar.

Kallrökt och gravad lax kommer från Norge än så länge.

Varmrökt lax: Laxen som säljs hos oss kan utan problem ätas av den som är gravid eller ammar. All förädlad lax som säljs hos oss är odlad på Färöarna eller i Norge.

Kallrökt och gravad: Laxen har alltid varit fryst före förädling och därför är det inte heller några problem att äta som gravid eller ammande.

Livsmedelsverket rekommenderar att äta laxen inom 7-10 dagar från produktion. Fråga personalen vid ditt besök om produkter som producerats inom detta spannet så ser vi till att ordna detta till er.

Serveras måndag-fredag kl. 11.30-15.00

Serveras måndag-fredag kl. 11.30-14.00