Restaurang

Det går alldeles ypperligt bra att bara svänga förbi på en kopp kaffe, och ta med datorn om du behöver jobba – vi bjuder på wi-fi. 

Hos oss är alla välkomna, och med det menar vi även våra fyrbenta vänner. Så ta med hunden in så ställer vi fram vattenskålen – och ja, kompisen får även följa med in i restaurangen och inte bara till uteserveringen.

I köket arbetar vi ständigt med att hitta nya råvaror, både från hav och land. Vi lagar allt från grunden och tar inga genvägar när det kommer till kvalitet. I grunden är vi en fiskrestaurang men serverar även vegetariskt och kött för den som önskar det, men när du kollar i menyn så kommer du fort se att fisk är vår grej. Under höst, vår och vinter serverar vi även dagens lunch, veckans fisk och veckans vegetarisk mellan 11.30-14.00 och passar de allra flesta lunchsugna – hantverkare, livsnjutare, ung och yngre. 

Restaurangen är öppen året om och öppettiderna är något mer generösa under sommarmånaderna. Det går för övrigt alldeles utmärkt att åka båt, paddla sup, kanot eller kajak, ta bussen, landa med helikopter, beställa taxi eller köra bil till oss. Vår stora parkering är oftast välfylld, men det brukar gå smidigt att hitta sig en bra plats – kanske på gräsmattan på andra sidan.

För barnen finns det alldeles bredvid vår inglasade terrass en lekplats för att bli av med lite spring i benen, och gräsmattan är en strålande plats för rastlösa ben. Men akta både vägen och ån, så håll gärna lite extra koll på era små. 

ÄTA NJUTA LEKA SMAKA DRICKA PRATA ARBETA UMGÅS HÄNGA FLÖRTA MYSA NÄTVERKA SAMTALA LYSSNA KRAMAS DEJTA

Dagens
Rejäla portioner
och på dagens kan du alltid be om mer!
Husmanskost
lagat från grunden med bra råvaror
Föregående
Nästa

Dagens serveras varje vardag från veckan efter skolstart till midsommar (augusti-juni). Vi lagar all mat från grunden och serverar på tallrik. Bordsvatten, sallad, bröd, soppa och kaffe med hembakad kaka ingår.

Sallad, soppa, bröd, vatten, kaffe och kaka serveras på buffé men lunchen serveras upplagt på tallrik vid bordet

Pris

125 kr per portion
  • inkl. sallad, bröd & soppa
  • inkl. bordsvatten
  • inkl. kaffe & kaka

10-kort

1125 kr för 10 luncher
  • Ladda kortet med 10 luncher och få rabatt
  • Ordinarie pris 1 250 kr för 10 luncher
  • Gäller även för take away

Take away

125 kr per portion
  • inkl. sallad & bröd
Boka bord

Öppet hela året om

Smakligt

Välkomna till oss!

Serveras måndag-fredag kl. 11.30-14.00

Serveras måndag-fredag kl. 11.30-14.00

Våra klassiker
Serveras alltid så länge köket är öppet!

12.00-15.00
lördagar
2, 9 & 16 december

från kl. 18.00 eller 19.00
fredagar & lördagar
1, 2, 8, 9, 15, 16 december

12.00-14.00 & 14.30-17.00
söndagar
3, 10 & 17 december