I vår restaurang serveras allt från mackor till 3-rätters menyer. På vintern dukar vi upp inomhus och tänder upp alla levande ljus, och på sommaren är du välkommen att sitta på vår stora, härliga uteservering. Vi anordnar ofta olika typer av evenemang, hela året om. Under vissa dagar bjuder vi också på livemusik av professionella musiker från bygden.

Det går precis lika bra att bara svänga förbi på en kopp kaffe, och ta med datorn om du behöver jobba – vi bjuder på wi-fi. 

Hos oss är alla välkomna, och med det menar vi även våra fyrbenta vänner. Så ta med hunden in så ställer vi fram vattenskålen – och ja, kompisen får även följa med in i restaurangen och inte bara till uteserveringen.

Dagens
Rejäla portioner
och på dagens kan du alltid be om mer!
Husmanskost
lagat från grunden med bra råvaror
Föregående
Nästa

Dagens serveras varje vardag från skolstart till midsommar (augusti-juni). Vi lagar all mat från grunden och serverar på tallrik. P.g.a. rådande omständigheter serverar vi även salladen på tallrik. Lättdryck och kaffe med kaka ingår. 

Boka gärna ditt bord i förväg, så underlättar du vårt arbete och vi kan göra allt för att ge dig den bästa servicen.

Pris

per portion
99 kr per portion
 • inkl. sallad & bröd
 • inkl. lättdryck
 • inkl. kaffe & kaka

10-kort

10% rabatt
890 kr för 10 luncher
 • Ladda kortet med 10 luncher och få 10% rabatt
 • Ordinarie pris 990 kr för 10 luncher
 • ...
Söndagsbrunch

PAUSAD UNDER CORONA-KRISEN

Brunchen serveras varje söndag mellan kl. 11.00-14.00. Buffén innehåller ett gäng olika varma och kalla rätter, drycker och tillbehör. Brunchens innehåll kan variera en hel del från gång till gång, men några exempel är: bröd och pålägg, yoghurt och tillbehör, varmrökt lax, räkor, sillinläggningar, olika sallader, ostbricka, juicer och smoothies, köttbullar, prinskorv, bacon, pajer, kaffe och te, våfflor och sötebröd.

Detta är bara exempel på vad som serveras, men det finns alltid gott om variationer på buffébordet. Om du har några speciella önskningar på innehållet eller vill veta mer om allergener? Kontakta oss gärna på telefon eller mail så berättar vi mer.

Pris

per portion
229 kr per portion
 •  

Pris

för barn
10 kr per år fyllda
 •  
Matupplevelse på vattnet
Boka en av våra snipor tillsammans med din familj, kollegor eller vänner. På båten serveras charkbricka och rökta räkor samt ett glas valfri dryck. Paketet måste förbokas och det är möjligt att boka mellan maj-september.
 • Minst 6 personer (vuxna) och max 12 personer (totalt). Alltid i slutet sällskap.
 • Mat och dryck måste serveras under färden
 • 295 kr/person – 145 kr/barn
 • Vi kör inte senare än kl. 20.00
 • Avgår från båtplats 136 i Åhus hamn och anländer vid bryggorna på Rökeriet eller i omvänd ordning
 • Upplevelsen tar 30 minuter

Turen gäller för enkel resa. Önskas tillbakaresa (tur och retur) serveras dessert och kaffe på vägen tillbaka, och priset är 295 kr även för den resan.
 

Måste förbokas per telefon!
ej bokningsbart online

Boka bord

Lite kort info

10% rabatt på all take-away

priserna i web-ordern är efter rabatt

rabatt gäller ej dagens och barnmeny

dagens finns mellan 11.30-14.30

Fri hemkörning under april och maj

INFORMATION

Vi är tacksamma för alla trevliga kunder som besöker oss. Just nu har vi många som önskar komma till oss, och vi rekommenderar därför varmt att boka bord på förhand då det annars inte är säkert att det finns platser kvar. Vi ser till att det är gott om plats mellan borden.

Från och med den 28 juni stänger restaurangen mellan 16.00-17.30, för att vår personal ska hinna få en stunds paus och för att du som gäst ska få så bra service som möjligt. Butiken är öppen som vanligt, 10.00-18.00.

I butiken tar vi emot max 2 sällskap åt gången. Precis innanför entrén finns kölappar och vi ser gärna att sittplatserna framför butiken används tills det är din tur.

Det är inte säkert att vi har möjlighet att svara i telefon när det är som mest att göra, och vi hänvisar därför till att ringa mellan 9.00-11.30 eller 16.00-17.30 då vi har större möjligheter att svara under den tiden. Det går också bra att boka bord under fliken restaurang.

Tack för att du visar hänsyn och håller gott avstånd!

Varmt välkomna!

Här finns uppdaterad information om vår service och våra öppettider