Buss & grupper
Välkommen till oss

Vi har stor erfarenhet och gott om plats för större grupper & bussresenärer. Vi har i många år arbetat med många olika bussbolag och grupparrangörer och är ett populärt ställe för olika researrangörer. I vår restaurang serverar vi såväl kaffe och hembakad fralla/fikabröd under förmiddag eller eftermiddag och givetvis har vi ett antal olika lunchalternativ som passar de allra flesta. Dagens husmanskost, veckans fisk eller veckans vegetarisk är populära val bland våra grupper och under vardagarna ingår salladsbord med soppa och hembakat bröd. Alla våra huvudrätter serveras alltid upplagt på tallrik för att vi ska kunna ge personlig service och för att gästen ska få sitta och njuta längre vid bordet.

Vår parkering är väl tilltagen för att räcka till för inte bara en buss åt gången. Toaletter finns i anslutning till entrén och parkeringen. 

Vill man få ut det lilla extra vid sitt besök hos oss kan man boka in en mindre presentation av vår verksamhet där vi berättar lite kort om vår bakgrund och vad vi arbetar med idag. Vill man veta så mycket det bara går om oss och även om processerna kring våra olika förädlingsmetoder går det också att boka in en mer utökad föreläsning i samband med sitt besök hos oss. Givetvis finns det också möjlighet att både titta in och att handla i vår butik som ligger i direkt anslutning till serveringen.

Gott om plats

Både inomhus och utomhus

Vi finns på vägen till eller från de flesta populära destinationer i Skåne och på Österlen

Dagens lunch

Prisexempel för dagens lunch för bussresenärer
145 kr /person
  • Salladsbord med hembakat bröd & soppa
  • Dagens husmanskost inkl. bordsvatten
  • Kaffe/te & hembakad kaka
Populärast

Veckans fisk

Prisexempel för veckans fisk för bussresenärer
165 kr /person
  • Salladsbord med hembakat bröd & soppa
  • Veckans fiskalternativ inkl. bordsvatten
  • Kaffe/te & hembakad kaka
Vår favorit

Matig fika

Prisexempel för förmiddags- eller eftermiddagsfika för bussresenärer
95 kr /person
  • Smørrebrø med husets rökta fisk eller röra
  • Kaffe eller te

Våra tips på besöksmål i närheten

Det finns gott om anledningar att besöka Åhus. Vackra Kronoskogen är också ett fantastiskt besöksmål för den mer naturintresserade resenären eller varför inte en vandring längs med Täppetstranden en vacker dag. Åhus är också Sveriges andra bäst bevarade medeltida stad (efter Visby) med ett antal fornlämningar i bykärnan där man också kan besöka Mariakyrkan med delar av byggnaden från senare delen av 1100-talet. Åhus Sweden har också tagit fram en digital guidning i medeltida Åhus som ger dig som besökare en helt ny upplevelse när du strosar runt i hamnen, på torget och på smågatorna kring kyrkan.

Läs mer om Åhus S:ta Maria kyrka här

Läs mer om Medeltida Åhus här

Läs mer om Kronoskogen här

I Yngsjö kan man med fördel besöka Pulken-Yngsjö naturreservat. Främst under våren, kring påsk, har man stor anledning att ta sig till denna plats för att skåda tranor när de mellanlandar och rastar av sig främst framåt skymningen. Det sker också matning av tranor här vilket givetvis bidrar till stora mängd fåglar man kan se här. Det finns också ett utemuseum med utställning som berättar om tranor och platsens historia. Anläggningen är tillgänglighetsanpassad och bussparkering finns i anslutning. Yngsjökusten/Furuboda är också en fantastisk plats att besöka med sina många Ålabodar.

Läs mer om Pulken-Yngsjö naturreservat här

Fullständiga prisuppgifter ges på förfrågan. Vi reserverar oss för prisändringar pga. råvarupriser mm. Priser ovan är exempel och för tillfället gällande pris ges vid offertförfrågan. Bilder ovan är exempel på rätter och kan skilja sig från verkligheten beroende på beställning.