Jobba hos oss

Vi söker dig!

Rökeriet mellan Åhus & Yngsjö ligger strax utanför Åhus, precis intill Helge Å. Verksamheten består idag av restaurang, delikatessbutik & catering. Sedan 1 april 2020 drivs företaget av nya ägare.

Vi arbetar med närproducerade, färska råvaror och okomplicerade men välsmakande rätter. Menyerna ändras ofta för att arbeta med säsongens urval. På vardagarna serveras dagens rätt, veckans fisk och vegetarisk samt våra klassiker. På helgerna serveras en varierad á la carte, med störst urval av fiskrätter men även kött och vegetariskt. Vi tillagar allt från grunden i vårt eget kök, och bakar/tillagar även våra egna kakor, bröd och desserter. Köket tillverkar också såser, pajer, röror mm till vår butik. Vi arbetar konstant med att förbättra våra produkter och utöka vår egen produktion. Under 2021 kommer en helt ny produktionslokal att byggas.

Lediga tjänster

Kockar, flera tjänster

Vi har höga krav på kvalitet och ursprung och sätter höga krav på våra leverantörer, det innebär också att vi förväntar oss en hög nivå från personalen. Det är dock inte alltid förkunskapen som är viktigast, med ett gott mått ambition, tålamod och vilja kommer man långt. Vi ser dock att du har ett par års erfarenhet i branschen för att klara av arbetet. Det är också en fördel om du är van vid förändringar och omstrukturering och ser att det är skoj med förändringar nu och då. Vi drivs av idétänk och vägen från tanke till verklighet är inte lång.

Vi söker nu flera kockar för anställning från mars, april och juni. Flera olika tjänster finns:

  • 1 tjänst. Tillsvidareanställning, 75-100% från mars.
  • 1 tjänst. Allmän visstidsanställning, 50-75% från 1 april till 31 december. Troligen möjligt med förlängning.
  • 3 tjänster. Behovsanställning, 50-100% från 1 juni till 31 augusti. Troligen möjligt med förlängning, åtminstone timmar vid behov.

 

Arbetet är förlagt både till dagtid, kvällstid och helger. Vi räknar med att du kan arbeta 2-3 helger i månaden. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil, då bussförbindelserna inte är de bästa. Dock inget krav!

Runner/Diskplockare med servering, sommarjobb

Vi söker nu personal för disk, städ och viss servering i vår restaurang under säsongen 2021 samt helger under vår och höst.

Vi sätter stort värde i personen och erfarenhet är inte det viktigaste. Upplärning sker på plats. Hos oss är det viktigaste att ge god service, anta arbetsuppgifter med gott mod och bidra med god stämning i arbetslaget. Det är också viktigt att vara strukturerad och kunna hantera en hel del stress med flera saker som händer samtidigt.

Vi söker dig som är över 15 år och kan arbeta under sommarlovet och också gärna en del helger och eventuellt andra skollov. Det är meriterande om du har någon erfarenhet inom serviceområde sedan tidigare, men inget krav.

Lön enligt HRF-avtal.

Servitris/servitör

Vi söker nu personal för servering i vår restaurang under säsongen 2021 samt helger under vår och höst.

Vi sätter stort värde i personen och erfarenhet är inte det viktigaste. Upplärning sker på plats. Hos oss är det viktigaste att ge god service, anta arbetsuppgifter med gott mod och bidra med god stämning i arbetslaget. Det är också viktigt att vara strukturerad och kunna hantera en hel del stress med flera saker som händer samtidigt.

Vi söker dig som är över 18 år, men gärna äldre. Du ska till viss del kunna vara med och leda arbetet under dagens gång, därför är det en stor fördel om du har kunskap om branschen sedan tidigare och har viss vana vid att planera och leda arbete. Är du snabblärd finns möjlighet att lära sig på plats. 

Det finns flera tjänster lediga, varav en där sökande ska vara över 20 år och med branscherfarenhet. Detta för att få vara alkoholserveringsansvaring. Upplärning sker på plats, men det är meriterande med kurs i ansvarsfull alkoholservering.

Lön enligt HRF-avtal

Sök redan idag!

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande, vänta inte för länge med din ansökan!

För ansökan och frågor om tjänsterna, kontakta Robin på robin.eriksson@rokeriet.se eller Linnea på linnea.lindberg@rokeriet.se

Observera att det under rådande omständigheter finns större risk för att dagens-rätterna tar slut. Boka gärna på förhand för att underlätta för oss.

Lite kort info

10% rabatt på all take-away

priserna i web-ordern är efter rabatt

rabatt gäller ej dagens och barnmeny

dagens finns mellan 11.30-14.30

Fri hemkörning inom Åhus & Yngsjö
(vi reserverar oss för att vid brist på tid neka hemleverans)