Livemusik – Robin Eriksson & Josefin Nilsson

Livemusik – Robin Eriksson & Josefin Nilsson

Varje torsdag under sommaren har vi musiker hos oss för att förgylla kvällen ytterligare. Sommarkvällar med mat, dryck och musik på Rökeriet är sedan länge en tradition i Åhus och bör absolut upplevas minst en gång för att det på riktigt ska kännas som sommar.

Robin Eriksson

Inte bara är han en av två delägare i Rökeriet, han har också varit verksam som musiker till och från i många år. Under gymnasietiden medverkade han i Jesus Christ Superstar och Peter Pan på Kristianstads Teater men numera spelar han mest på flygeln i restaurangen när andan faller på, eller när vi har evenemang som passar bra för lite pianomusik. Nu under våren har det spelats under Quizkvällar, sparrisafton och modevisning. Under åren har han arbetat på diverse vikariat och inhopp i olika församlingar i Kristianstad med omnejd och anlitas en hel del för att kompa solister till dop, bröllop, minnesstunder och andra tillställningar.

Josefin Nilsson

Från Malmö hämtar vi hit denna tjej med en röst som vilken stjärna som helst! Med förebilder som Adele & Lisa Nilsson levereras sången souligt och poppigt med en riktigt härlig alt-röst.


Musiken börjar ca kl. 19.00 och slutar ungefär 22.00. Restaurangen öppnar kl. 17.30 så det finns gott om tid att äta före musiken startar, men även under om man önskar så.

Vi kommer att servera vår á la carte meny denna kväll. Tänk på att menyn uppdateras löpande så kolla gärna några dagar före evenemanget för att säkert se rätt meny. Du hittar våra menyer under fliken restaurang ->

Boka gärna bord här -> eller per telefon 044-24 91 21 eller e-post till info@rokeriet.se

Timme-schema

Livemusik

17.30 -
Restaurangen öppnar
19.00 -
Livemusik

Datum

11 jul 2024
Expired!

Tid

19:00 - 22:00

Mer info

Boka här!

Etiketter

Evenemang
Kategori
Boka här!