Nya ägare

Nya ägare från 1 april

Vi hälsar alla kunder, nya och gamla, välkomna till Rökeriet mellan Åhus & Yngsjö. Från den 1 april är det nya ägare och p.g.a. detta så kommer det att vara stängt hela dagen. Vi öppnar dörrarna igen den 2 april kl. 10.00.

Påsken 2020

Vi har också öppet under påsken, för er som vill ta en paus under konstrundan. Det kommer dock inte att serveras någon påskbuffé, utan det kommer att bli någon form av påskinspirerad meny. Mer information om detta kommer inom kort i ett nytt inlägg som du hittar här »

Varmt välkomna!

Hälsar Robin & Linnea med personal

Datum

01 apr 2020

Tid

All Day

Etiketter

Evenemang

INFORMATION

Vi är tacksamma för alla trevliga kunder som besöker oss. Just nu har vi många som önskar komma till oss, och vi rekommenderar därför varmt att boka bord på förhand då det annars inte är säkert att det finns platser kvar. Vi ser till att det är gott om plats mellan borden.

Från och med den 28 juni stänger restaurangen mellan 16.00-17.30, för att vår personal ska hinna få en stunds paus och för att du som gäst ska få så bra service som möjligt. Butiken är öppen som vanligt, 10.00-18.00.

I butiken tar vi emot max 2 sällskap åt gången. Precis innanför entrén finns kölappar och vi ser gärna att sittplatserna framför butiken används tills det är din tur.

Det är inte säkert att vi har möjlighet att svara i telefon när det är som mest att göra, och vi hänvisar därför till att ringa mellan 9.00-11.30 eller 16.00-17.30 då vi har större möjligheter att svara under den tiden. Det går också bra att boka bord under fliken restaurang.

Tack för att du visar hänsyn och håller gott avstånd!

Varmt välkomna!

Här finns uppdaterad information om vår service och våra öppettider