Livemusik & Snipans Dag – Clara Persson

Livemusik & Snipans Dag – Clara Persson

I år med underhållning av Clara Persson & Mattias Nybble. Clara har sjungit sedan innan hon kunde prata, och vad hon sjunger sen! Förvänta dig att bli blåst ur stolen och på med glasögonen så du hittar hakan under bordet. Medverkade senast på offentlig scen i Helgeåns Vänners brygg-konsert till stående (ja så gott det går i en båt) ovationer.

Snipans dag

En tradition sedan många år tillbaka. Båtarna avgår från Åhus Hamn kl. 18.00 och ankommer till Rökeriets bryggor ca. kl. 18.30. Vanligen medverkar ett 30-tal snipor av olika åldrar och fabrikat i kortegen som även kan ses från broar och hamnkant för den som inte själv har möjlighet att åka i just kortegen. Evenemanget har upprepats årligen i cirka 15 år och blir för varje år större och större, nu närmast en folkfest.

Buffé

Detta året serveras en riktigt somrig grillbuffé med innehåll från både hav och land. Vad sägs om rökta räkor, grillat fiskspett, scampispett och grillad karré? Självfallet finns det både mer protein på bordet tillsammans med en uppsjö somriga tillbehör.

Pris: 325 kr/person
Pris för barn: 25 kr/år fyllda (ex. 5 år = 125 kr)

Kvällens meny (förbokning krävs)

Förrätter:
Skagen på rågbröd – 125 kr
Vitlöksbröd – 69 kr

Huvudrätter:
Räkfat (naturella räkor, rökta räkor, havskräftor med tillbehör) – 275 kr
Laxmix – 245 kr
Fish and chips – 195 kr
Entrecote – 299 kr

Desserter från ordinarie meny. Behöver ej förbeställas.

Timme-schema

Snipans Dag

18:00 -
Båtarna avgår från hamnen
18:30 -
Båtarna lägger till vid Rökeriet
19:30 -
Livemusik

Datum

05 aug 2022
Expired!

Tid

18:00

Etiketter

Evenemang