Åhus Visfestival – Uno Svenningsson

Åhus Visfestival – Uno Svenningsson

Uno Svenningsson firar 40 år som artist och åker ut på jubileumsturné!

Nu står det klart att den folkkära artisten Uno Svenningsson tar med sig sitt otroliga band och sina tidlösa låtar runt om i landet under sommaren. Publiken kommer få njuta av magiska kvällar fyllda med musik och värme. Turnén, som sträcker sig från juni till augusti, kommer bjuda på en rad oförglömliga uppträdanden på ikoniska platser runtom i landet. Publiken kan förvänta sig en konsertupplevelse utöver det vanliga när Uno Svenningsson tar dem med på en musikalisk resa genom hans imponerande repertoar.

För Uno Svenningsson handlar musiken om självuttryck och välmående. Genom åren har han utforskat olika teman och stilar, samarbetat med andra stora artister och skapat en omfattande låtskatt. Nu, med 40 år som artist i bagaget, firar Uno sitt musikaliska arv med en jubileumsturné våren 2024. Flankerad av sitt band kommer han bjuda på allt från odödliga klassiker och ny musik – låtar som både berör och får oss vilja dansa.

– Åren går fort. Tänk att jag har haft möjligheten att få jobba med musik i 40 år, och att jag fortfarande har lusten och kreativiteten kvar. Att kunna åka ut med mitt band och få göra en jubileumsturné är ju helt fantastiskt. Ser verkligen fram emot 2024, hälsar Uno Svenningsson.

MENY

Denna kvällen serverar vi en tre-rätters meny. Menyn är anpassad för att kunna servera ett stort antal gäster på kort tid och det är följande meny som finns att tillgå. Allergier kan tillgodoses. Måste förbokas och förbetalas.

Förrätt – Klassisk Toast skagen
Huvudrätt – Varmrökt lax
Dessert – Gjuten jordgubbsgrädde med säsongens bär
495 kr/person

Denna meny serveras på vår terrass och vår uteplats före konserten. Från kl. 19.00 kommer vi att erbjuda lättare mat på konsertområdet, detta köps på plats. Barerna öppnar kl. 19.00.

TIDER & MER INFO

Insläpp från kl. 19.00
Showstart kl. 21:00
Konserten varar i ca 1 timme
Åldersgräns: 18 år
Förköp: 495 kr (ink. moms) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud.

OBSERVERA att detta evenemang omfattas av väskförbud. Detta gäller även besöket i restaurangen.

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med krögarnätverket i Åhus.

Datum

20 jul 2024

Tid

18:00 - 23:00

Mer info

Boka här!

Etiketter

Evenemang
Kategori
Åhus Visfestival

Arrangör

Åhus Visfestival
E-post
hej@ahusvisfestival.se
Webbplats
http://www.ahusvisfestival.se
Boka här!